.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της λόγω έλλειψης γιατρού στο Κέντρο Κράτησης «Softex»

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κέντρο Κράτησης των Διαβατών (softex) στην Θεσσαλονίκη, καθώς δεν υπήρχε γιατρός στις εγκαταστάσεις
Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της όταν πήγε σε μια από τις χημικές τουαλέτες προκειμένου να κάνει μπάνιο. Εκείνη την ώρα φαίνεται πως έπαθε επιληπτική κρίση.
Στις εγκαταστάσεις δεν υπήρχε γιατρός για να προσπαθήσει να την επαναφέρει, ενώ μια ώρα αργότερα όταν τελικά έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Θεσσαλονίκη, η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της. Η άτυχη Αζάζ Ράγκντα, βρισκόταν στη χώρα μας με τον σύζυγό της.
Ο θάνατος της 29χρονης Σύριας στη δομή φιλοξενίας στη SOFTEX, ήταν η αφορμή για την κινητοποίηση προσφύγων και μεταναστών στη συμβολή της Περιφερειακής Oδού με τη Συμμαχική Οδό. Συγκεκριμένα, μετά το περιστατικό, ομάδα περίπου 100 προσφύγων πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για τις συνθήκες κράτησής τους και για την έλλειψη περίθαλψης εντός του Κέντρου.

_________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου