.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

School Without Borders - Το σχολείο μας συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, κάθε μέρα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό

Το σχολείο μας συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, κάθε μέρα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Προχτές είδα τον δεκάχρονο Αμίν στην αυλή πολύ νωρίς. Έγραφε αφοσιωμένος στο τετράδιο του. Όταν αργότερα ήρθε το πούλμαν με τα παιδιά από το Ελληνικό ζήτησα από το διερμηνέα να τον ρωτήσει κι έτσι μάθαμε ότι είχε τόση λαχτάρα να έρθει στο σχολείο που νόμισε ότι είχε χάσει το πούλμαν. Μπήκε σ' ένα λεωφορείο κι έφτασε στην Ομόνοια κι από κει με τα πόδια στο σχολείο. 
School Without Borders


~~~~~~~~~~

Πάνος Αϊβαλής Να μια ωραία προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια νέα γενιά φιλελλήνων.. αγκαλιάζοντας αυτά τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ελλάδα και διψούν για μάθηση της ελληνικής γλώσσας και της ιστορίας αυτού του τόπου.... στηρίζουμε μια πολυπολιτισμική κοινωνία [συνύπαρξη σε μια κοινωνία ποικίλων κοινωνικών ομάδων με διαφορετικά εθνικά-εθνοτικά και πολιτισμικά στοιχεία].


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου