.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Άδικο θάνατο βρήκε σήμερα ένας 84χρονος Ροδίτης, ο οποίος είχε μεταβεί νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Κρεμαστή, για να εισπράξει την σύνταξή του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ // ΜΝΗΜΟΝΙΟ 

Ηλικιωμένος έπεσε αναίσθητος μπροστά στο γκισέ της τράπεζας στη Ρόδο, απεβίωσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο της Ρόδου

Άδικο θάνατο βρήκε σήμερα ένας 84χρονος Ροδίτης, ο οποίος είχε μεταβεί νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Κρεμαστή, προκειμένου να εισπράξει την σύνταξή του.

Στην διάρκεια της εισόδου του στην τράπεζα αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλος συνωστισμός και ένταση μέχρι να μπορέσουν οι συναλλασσόμενοι, αλλά και ο ίδιος να πάρουν το ειδικό χαρτί προτεραιότητας.
Λίγα λεπτά αργότερα ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να πλησιάσει το γκισέ και τότε σύμφωνα με μαρτυρίες ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του πέφτοντας ανάσκελα στο πάτωμα της τράπεζας.
Αμέσως διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Αργά το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Πρόκειται για τον Καλοδούκα Μουστάκη, 84 ετών, που κατάγεται από το Παραδείσι και ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία.
Ήταν πεθερός του πρώην Δημάρχου Καμείρου, Δημήτρη Κρητικού. Άφησε πίσω του μια υπέροχη οικογένεια με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παραδεισίου.


Πηγή : http://www.rodiaki.gr/article/316873/hlikiwmenos-rodiths-epese-anaisthhtos-mprosta-sto-gkise-ths-trapezas#ixzz3hUAeWQQE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου