.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Η κυβέρνηση δεν θα προδώσει τη λαϊκή εντολή»

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ    

 «Ακόμα δεν γνωρίζουμε τη δύναμή μας- αυτό είναι το κλειδί για να διεκδικήσει η χώρα μας μια ανάσα και να σταθεί στα πόδια της», τονίζει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Ο Παν. Λαφαζάνης επικρίνει τους δανειστές ότι επιθυμούν την υποταγή και την παράδοση της Ελλάδας και προσθέτει: «Συμφωνία δεν μπορεί να κλειστεί με τα νεοφιλελεύθερα νεοαποικιακά κέντρα, που κυριαρχούν στην ΕΕ και το ΔΝΤ, αν η Ελλάδα δεν μπορέσει να απειλήσει πραγματικά και σε βάθος τα πιο ζωτικά και θεμελιώδη οικονομικά, πολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντά τους».
Σύμφωνα με τον υπουργό Παραγωγικής ανασυγκρότησης, «αρκετοί από τους λεγόμενους εταίρους και σίγουρα κάποια κέντρα του ΔΝΤ θα ήθελαν είτε να διασύρουν και να εξευτελίσουν την κυβέρνησή μας εκβιάζοντάς την να εφαρμόσει μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, είτε να τη σπρώξουν στην κατάρρευση και την πτώση». Προβλέπει, πάντως, ο κ. Λαφαζάνης ότι δεν θα πετύχουν τίποτα από τα δύο, καθώς η κυβέρνηση «δεν πρόκειται να προδώσει τη λαϊκή εντολή».
Μιλώντας για το εσωτερικό μέτωπο, ο υπουργός σημειώνει πως «στη χώρα λειτουργεί μια κανονική Πέμπτη Φάλαγγα από ολιγάρχες, από διαπλεκόμενα μίντια και εγχώριους πολιτικούς υπαλλήλους που αποτελούν το μακρύ χέρι των ξένων κέντρων της νεοφιλελεύθερης νεοαποικιοκρατίας» η οποία, όπως τονίζει, «δεν κάνει τίποτα άλλο από το να τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό με τον μπαμπούλα του εθνικού νομίσματος και της πτώχευσης, μόνο και μόνο για να καλλιεργεί τη μοιρολατρία, την υποταγή και τον ραγιαδισμό».
Τέλος, ο Λαφαζάνης τόνισε ότι δεν υφίσταται θέμα αδυναμίας να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

___________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου