.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στη χώρα από Τρίτη - Ερχονται τα πρώτα χιόνια



Έρχεται νέα κακοκαιρία στην χώρα μας από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, η οποία φαίνεται να επηρεάζει με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής αλλά και βόρειας Ελλάδας...

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας, με υψόμετρο άνω των 1500-1600 μέτρων περίπου.
Οι καταιγίδες και οι βροχές αυτές, θα επηρεάζουν κυρίως την δυτική Ελλάδα, με τα ως τώρα στοιχεία ως και τις 23 με 24 Νοεμβρίου τουλάχιστον.
Από τις 19 ως και τις 23-24 τουλάχιστον Νοεμβρίου, ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος στην κεντρική, βόρεια και ανατολική χώρα.
Τα χιόνια θα περιοριστούν όπως σας προαναφέραμε, σε ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής κυρίως χώρας με υψόμετρο άνω των 1500-1600 περίπου μέτρων.
Συνοπτικά, τα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν αρκετά άστατο καιρό μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, με χιόνια μόνο σε πολύ ορεινά τμήματα της χώρας μας και την θερμοκρασία να είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Νέα στοιχεία μας δείχνουν αρκετό κρύο στην χώρα μας με χιόνια στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη,
ωστόσο κάτι τέτοιο ισχύει μόνο με ορισμένα στοιχεία που έχουμε δει ως τώρα.


______________________
tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου