.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για τις εξαιρέσεις από το χαράτσι


Για διερεύνηση σε βάθος

Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για τις εξαιρέσεις από το χαράτσι
Στον εισαγγελέα παρέδωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ το φάκελο με τα στοιχεία που αφορούν τις καταγγελίες της ομοσπονδίας περί μειώσεων ή και εξαιρέσεων μεγάλων επιχειρήσεων από το τέλος ακινήτων. Ζητά τη διερεύνηση των στοιχείων σε βάθος, ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν νόμιμη η καταγγελλόμενη μεταχείριση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Πριν από μερικές ημέρες, σε συνέντευξη του στο ΕΞΤΡΑ είχε επιμείνει στις καταγγελίες ακόμη και για αυτούς που έβγαλαν ανακοινώσεις με τις οποίες υποστήριζαν ότι πλήρωσαν το χαράτσι. «Το πλήρωσαν μετά τη χαριστική ρύθμιση», είπε ο κ. Φωτόπουλος επιμένοντας ότι υπήρξαν και κάποιοι που-παρανόμως- δεν το πλήρωσαν καθόλου. Αποδέχτηκε μόνο ότι στα στοιχεία τα οποία παρέδωσε στη δημοσιότητα υπήρχε μόνο ένα λάθος. 
Δεν ήταν τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα που δεν πλήρωσαν το χαράτσι αλλά τα εκπαιδευτήρια Γείτονα. «Ζητώ συγγνώμη δεν ήξερα ότι υπήρχαν και Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα και εκπαιδευτήρια Γείτονα», είπε όταν υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από στέλεχος του σχολείου.
_________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου