.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 7χρονου - Εκτός κινδύνου η μητέρα - Συντετριμμένος ο μοτοσυκλετιστής

Η ταχύτητα των εποχούμενων μέσα στην πόλη είναι εγκληματική πράξη... και σκοτώνει αθώους συνανθρώπους μας!!!


Μετά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή το 7χρόνο αγοράκι που παρέσυρε το πρωί της Πέμπτης ο μοτοσικλετιστής υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή κρίνεται σταθερή. Την Παρασκευή από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από εθελοντές αιμοδότες αλλά και ένστολους του Πολεμικού Ναυτικού που ήθελαν να προσφέρουν αίμα, ύστερα από σχετική έκκληση του νοσοκομείου παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ηταν μάλιστα τόσο μεγάλη η συγκέντρωση των εθελοντών αιμοδοτών, που η διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, με την οποία ζήτησε από τους εθελοντές αιμοδότες να σταματήσουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο χθες και σήμερα και να ξαναπάει από την 1η Αυγούστου, καθώς το 7χρονο αγοράκι, όταν βγει από την Εντατική, θα χρειαστεί πολλά χειρουργεία για να αποθεραπευτεί.
Ο 7χρονος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική αφού φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις. Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι από πάνω του όλοι οι γιατροί, όλων των ειδικοτήτων, του Αγλαΐα Κυριακού. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί είναι πιο αισιόδοξοι για την κατάσταη της υγείας του, η οποία αν και είναι ιδιαίτερα σοβαρή, τουλάχιστον είναι σταθερή, δηλαδή δεν υπάρχουν επιπλοκές. Οι γιατροί εκτιμούν πως αν συνεχιστεί έτσι ίσως το αγοράκι ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της δίδυμης αδελφής του, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται συνεχώς ο πατέρας των παιδιών. Δίπλα τους όμως παραμένει συνεχώς παιδοψυχολόγος, διότι η 7χρονη ρωτάει για τον αδελφό της και για τη μητέρα της.
Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται ακόμη στην Εντατική του Ευαγγελισμού και, σύμφωνα με τους γιατρούς, αντιμετωπίστηκε το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τον σπλήνα της. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελέγξιμη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα ξεπέρασε τον κίνδυνο.
Ο 21χρονος υπαξιωματικός που χτύπησε και παράτησε αιμόφυρτα στη μέση του δρόμου τα θύματά του αφέθηκε χθες ελεύθερος από το Ναυτοδικείο ύστερα από την απολογία στον εισαγγελέα. Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος και σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να επισκεφτεί το νοσοκομείο να δει τα δίδυμα και να δώσει αίμα αν χρειαστεί.



  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ  
Ξεχείλισε από ανθρωπιά το Αγλαϊα Κυριακού - Εκατοντάδες αιμοδότες έσπευσαν για την σωτηρία του 7χρονου που χτύπησε και εγκατέλειψε ο μοτοσυκλετιστής
Στην εντατική τα 7χρονα δίδυμα - Σοβαρά και η μητέρα - Τους παρέσυρε και εγκατέλειψε το πρωί νεαρός μοτοσικλετιστής  
Σοκ στο ΠΝ! - Βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε μητέρα και τα παιδιά της
 


*από το: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151545&nslt=1&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου